CORP 2017 an der TU Wien

Panta Rhei - the World in Constant Motion

Die Raumplanerkonferenz REAL CORP findet vom 12. bis 14. September 2017 zum 22. Mal statt, nach längerer Pause wieder an der TU Wien. Die Forschungsgruppe Geoinformation ist heuer der Gastgeber und hofft auf rege Teilnahme von ForscherInnen und StudentInnen der TU Wien.

Einreichung von begutachteten Konferenzbeiträgen ist noch bis 2. Mai möglich, Präsentationen zu Diplomarbeiten und Dissertationen können noch bis 30. Juni angemeldet werden.

Kontaktperson: Gerhard Navratil (gerhard.navratil@geo.tuwien.ac.at)

---------------

The spatial planner conference REAL CORP will take place between September 12 and 14 2017 for the 22nd time. After a long break, REAL CORP is back at TU Vienna. The research group geoinformation is host of this year's conference and hopes for active participation from researchers and students of TU Vienna.

Submission of contributions for review is still possible until May 2, application for presentations of master thesis and PhD thesis is possible until June 30.

Contact person: Gerhard Navratil (gerhard.navratil@geo.tuwien.ac.at)

19.04.2017
Category: Announcements, Geoinformation